Χαρτομαντεία

Ολα στο φως. Τίποτα δεν μένει κρυφό. Ολα τα μυστικά πλέον αποκαλύπτονται. Μάθετε τα πάντα για παρελθόν, παρόν και άμεσο μέλλον. Οτι προβλήματα αντιμετωπίζετε για προσωπικά, ερωτικά, παράλληλες σχέσεις, απιστία, εξέλιξη σχέσης,επαγγελματικά βρίσκουν λύσεις. Με ανθρωπιά και ευαισθησία στέκομαι δίπλα στον άνθρωπο. 

Τηλεφωνικές και προσωπικές προβλέψεις χαρτομαντείας. Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

Τα χαμόγελα και η ευτυχία δίνουν άλλο νόημα στην ζωή μου.  Αναλυτική χαρτομαντεία με τις τράπουλες Σφίγγα και Ντέστε (deste) που δίνουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σας. Χαρτομαντεία σε βάθος και με ανάλυση. Το μέλλον ξεδιπλώνεται μπροστά σας. χωρίς υπεκφυγές, με αλήθειες, χωρίς να χρυσώνουμε το χάπι για να ακούσετε αυτά που θέλετε ή σας βολεύουν. Η αλήθεια πολλές φορές είναι σκληρή και πολλοί από εμάς είτε δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε ή ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε κατάματα.

Επικοινωνηστε
μαζι μας 

‘Οταν τα μυστικά αρχίζουν να αποκαλύπτονται

Ευχαριστημένοι Πελάτες

Η πρόβλεψη χαρτομαντείας πολλές φορές μας “σώζει” διότι επειδή ήδη γνωρίζουμε τι πρόκειται να συμβεί μας βρίσκει ήδη προετοιμασμένους και αποφασισμένους για κινήσεις που πρέπει να γίνουν και βήματα που θα πρέπει να υλοποιήσουμε άμεσα. Η πρόβλεψη είναι πρόγνωση. Στο ραντεβού χαρτομαντείας (προσωπική ή τηλεφωνική συνεδρία) συγκεντρωνόμαστε στο ερώτημα που σας απασχολεί. Εχουμε το γρήγορο άνοιγμα μία ερώτηση και το μεγάλο άνοιγμα που χρησιμοποιούμε όλα τα φύλλα της τράπουλας για να μας δείξει τι πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον Γρήγορο άνοιγμα: Παρελθόν – παρόν – μέλλον Φόβος- τωρινή φάση – αποτέλεσμα.

%

Επιτυχημένες Προβλέψεις