Λύσιμο Μαγείας

Το μέντιουμ Kλεοπάτρα εγγυάται απόλυτη επιτυχία στην απαλλαγή αρνητικών επιρροών. Δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το χάρισμα, τις γνώσεις και την την πολυετή εμπειρία της. Τα αποτελέσματα τα βλέπετε ήδη πριν το τέλος των εργασιών.

Μπορώ να εγγυηθώ τα αποτελέσματα των πνευματιστικών εργασιών ακόμη και σε δύσκολες περιπτώσεις. Επειδή κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερη και μοναδική το πρώτο βήμα που κάνω είναι πρόβλεψη για να έχω εγω η ίδια εικόνα του τι ακριβώς έχει γίνει (γεγονότα, πρόσωπα, καταστάσεις) και τι ακριβώς θα αντιμετωπίσουμε. Ολες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες για αυτό τα βήματα και οι οδηγίες που θα ακολουθηθούν είναι ανάλογες του προβλήματος. Δυστυχώς ζούμε την εποχή της ζήλειας, του φθόνου, της κακίας και οι άνθρωποι θέλουν να βλάψουν τον συνάνθρωπό τους χωρίς ο άλλος να τους έχει βλάψει. Το μίσος τους οδηγεί σε ξόρκια και τεχνικές “μαγείας”. Μερικά από τα συμπτώματα που έχει κάποιος όταν υποστεί εργασία αρνητικών επιρροών (μαγείας) είναι τα εξής: πονοκέφαλος, αναποδιές, μπλοκαρίσματα, δεν καταλαβαίνει τι του λένε, δεν βλέπει μπροστά του λειτουργεί σαν ρομπότ, σαν ένας σκοτεινός μανδύας να του έχει καλύψει τα μάτια και δεν μπορεί να καταλάβει τι του γίνεται.” 

Τέλος εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι όταν μία εργασία λυσίματος τελειώνει όλη η αρνητική ενέργεια επιστρέφει στον εντολέα της. Στο άτομο που θέλησε να μας βλάψει.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ για τις αρνητικές εργασίες. Όταν θέλουμε να κάνουμε κακό σε κάποιον (πχ. χωρισμό ή καταστροφή) πολλές φορές η τιμωρία (σε περίπτωση λυσίματος) θα επιστρέψει  επάνω μας, αλλά υπάρχει περίπτωση αυτό να γινεί με θύματα ακόμη και αγαπημένα μας πρόσωπα. Σε αυτή την περίπτωση το βάρος και οι τύψεις που θα μας βαραίνουν κάθε μέρα θα είναι μεγάλο φορτίο. Ειδικά όταν γνωρίζουμε ότι εξαιτίας μιας απερισκεψίας μας ( εν βρασμό ψυχής) θα βασανίζεται μία αθώα ψυχή.

Θεραπευτική ραδιαισθησία με τη βοήθεια εκκρεμούς. Χρησιμοποιείται για τον ενεργειακό καθαρισμό ανθρώπων, χώρων και καταστάσεων από εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες. Με τη βοήθεια των εκκρεμών γίνεται διερεύνηση και αποκατάσταση πιθανών ενεργειακών μολύνσεων και εμποδίων. Ιδανική θεραπεία για όποιον αποζητά ζωή με αρμονία, υγεία, αγάπη και ευημερία!

Επικοινωνηστε
μαζι μας 

Η επιτυχία μιας μεταφυσικής εργασίας βασίζεται στην πίστη

Για να ξεκινήσει κάποιος διαδικασία λυσίματος, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να πιστέψει στην ανώτατη δύναμη που είναι ο ΘΕΟΣ. Την ασφάλεια που θα νιώσει κάτω από τις φτερούγες του, την προστασία των ανώτατων δυνάμεων (αγγέλους, αρχαγγέλους). Όποιος δεν πιστεύει δεν μπορεί να βρει λύσεις φωτός.

Το μέντιουμ Κλεοπάτρα αναλαμβάνει εργασίες σε ανθρώπους με πίστη και σεβασμό στο ΘΕΙΟ. Για αυτό και απαιτούμενη προϋπόθεση για μία επιτυχημένη εργασία είναι η απόλυτη συνεργασία του πελάτη.